Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Οι χθεσινοί δωσίλογοι σημερινοί «ανθρωπιστές» *


Ένα από τα αγαπημένα σπορ των τροτσκιστικών οργανώσεων, οι οποίες φαινομενικά είναι διασπασμένες αλλά στην πραγματικότητα τελούν σε πλήρη ευθυγράμμιση στις δράσεις τους, είναι η τυφλή και δίχως καμιά λογική εργολαβική υπεράσπιση των λαθρομεταναστών. Παίζουν μπαλάκι το κοινωνικό πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή, η οποία έχει επίσης αναλάβει εργολαβικά την «υπεράσπιση των Ελλήνων» και από κοινού διχάζουν την κοινωνία και την οδηγούν σε εμφυλιακές διαθέσεις.


Πλακάτ τροτσκιστικής οργάνωσης με το προκλητικό σύνθημα "Είμαστε ΟΛΟΙ Πακιστανοί". Εάν είχαν πράγματι ανθρωπιστικές ή σοσιαλιστικές ευαισθησίες, θα έγραφαν "Είμαστε ΟΛΟΙ άνθρωποι"! Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει αυτό, αλλά να προκαλέσουν και να προσβάλλουν τον ελληνικό λαό και παράλληλα να τροφοδοτήσουν με νεοσύλλεκτους τη Χρυσή Αυγή.

Οι τροτσκιστές, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν διορθώθηκαν καθόλου από την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, συνεχίζουν να καταγγέλλουν κάθε δημοκράτη και αριστερό πατριώτη ως φασίστα ή ως εθνικιστή, επειδή απλώς δεν συμφωνεί μαζί τους, να αρνούνται να βάλουν στο στόμα τους λέξεις όπως «πατρίδα», «έθνος», «εθνική ανεξαρτησία», «Ελλάδα» και να διχάζουν την κοινωνία παρέα με τη Χρυσή Αυγή, όταν με σχεδόν θρησκευτικό φανατισμό υπερασπίζονται το δικαίωμα στην… μπούργκα (πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας που δηλώνει σοσιαλιστής να υπερασπίζεται δεισιδαιμονίες, προλήψεις, θρησκοληψίες και την… υψηλή θέση που έχει τις γυναίκες το Ισλάμ), το «δικαίωμα» (;) των μουσουλμάνων να κάνουν τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών Τζαμί, το δικαίωμα του κάθε ξένου εις βάρος του ντόπιου!


Μιλάνε για ανοιχτά σύνορα, για κατάργηση των εθνών, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υποδεχτούμε τους Ασιάτες μετανάστες στη χώρα μας επειδή συμμετέχουμε σε «ιμπεριαλιστικούς πολέμους» στο Αφγανιστάν και ότι αυτοί οι κακόμοιροι άνθρωποι είναι πρόσφυγες πολέμου που τους «χρωστάμε» την περίθαλψή μας!  Όταν τους ρωτάς, όμως, τους ανόητους «και καλά το Αφγανιστάν, ποιο πόλεμο έχουν στο Πακιστάν ή στο Μπαγκλαντές και συμμετέχουμε και γι’ αυτό πρέπει να γίνουμε πακιστανική αποικία;», εκεί φεύγουν τρέχοντας, μην έχοντας κάτι λογικό να πουν!

Οι τροτσκιστές, που ελέγχονται ως δωσίλογοι για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, οι ίδιοι που αντιμάχονταν την Εθνική μας Αντίσταση ως «περιττή» και κατήγγειλαν τους αντάρτες ως «πράκτορες» των Άγγλων ή των Ρώσων, οι ίδιοι που έλεγαν ότι «οι Γερμανοί φαντάροι είναι φίλοι μας» (όταν οι ταγματασφαλίτες έλεγαν ακριβώς το ίδιο, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»), αυτοί είναι οι ίδιοι που διοργανώνουν συλλαλητήρια υπεράσπισης των μεταναστών, δήθεν «ανθρωπιστικά», αλλά στην πραγματικότητα βαθύτατα προκλητικά και επικίνδυνα και, όπως ακριβώς και στην κατοχή, που «έπαιζαν» το ίδιο παιχνίδι με τους ταγματασφαλίτες και συνεργάτες των κατακτητών, το ίδιο κάνουν και τώρα, χρησιμοποιώντας τους μετανάστες και αρκετούς ντόπιους «πρόθυμους ηλίθιους», συνήθως κάτω των 25 ετών.

Και επειδή είναι οπαδοί του «εισοδισμού» δεν εμφανίζονται οι ίδιοι μπροστά, αλλά χρησιμοποιούν τις ταμπέλες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις δράσεις τους και έτσι όλη η Αριστερά χρεώνεται, όχι βεβαίως «ανεύθυνα», τις θέσεις και τις δράσεις αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι αποδείξαμε ποιο ρόλο έπαιξαν κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και δείχνουμε το ρόλο τους και σήμερα.


Βαθύτατα μισέλληνες και ρατσιστές κατά των Ελλήνων, θα μπορούσαμε να τους πούμε «ελληνοφοβικούς», οι χθεσινοί δωσίλογοι παριστάνουν τους «ανθρωπιστές», μόνο που ο ανθρωπισμός τους σταματά εκεί που ξεκινά η Ελλάδα και οι Έλληνες. Από εκεί και πέρα έχουν παραχωρήσει τον «ανθρωπισμό» (και το νταβατζιλίκι) στη Χρυσή Αυγή.

Είναι οι ίδιοι, τα πνευματικά τέκνα του Άγι Στίνα, που μποϋκοτάρουν κάθε προσπάθεια δημιουργίας νέου ΕΑΜ, και παρασύρουν συχνά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε τεράστιες γκάφες, συνήθως στα εθνικά θέματα και της μετανάστευσης, είναι οι υπαίτιοι -μαζί με ένα κομμάτι της ανανεωτικής Αριστεράς – ΔΗΜ.ΑΡ. (των «παιδιών» του Κύρκου), για το ανθελληνικό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο όσο κι αν προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας να διορθώσει, μιλώντας για πατρίδα, εθνική ανεξαρτησία, έθνος, πατριωτικό καθήκον, τα λέει στην ουσία μόνος του, διότι ο υπόλοιπος χώρος στον οποίο προεδρεύει και που «φιλοδοξεί» να ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης έχει τεράστιο και παραδοσιακό έλλειμμα πατριωτισμού και εθνικής συνείδησης, επειδή έχει διαβρωθεί εδώ και πολλά χρόνια από τους «θολοκουλτουριάρηδες» του πρώην ΚΚΕ εσωτερικού, τις σοσιαλφιλελεύθερες Ρεπούσηδες και τους εθνομηδενιστές διαφόρων κοκκινόμαυρων αποχρώσεων.

Και κάτι ακόμα: όταν τους ρωτάς όλους αυτούς, σε ποιους σοσιαλιστές φιλοσόφους βρήκαν τις ιδέες που κηρύττουν (εκτός της τροτσκιστικής αίρεσης), όταν δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν τα λόγια των παλιών σοσιαλιστών, τότε δεν έχουν κανέναν να παραθέσουν για να θεμελιώσουν ιδεολογικά τις απόψεις τους. Ωστόσο, ταυτίζονται με έναν: τον μεγάλο «ανθρωπιστή» Τζορτζ Σόρος και τα Ιδρύματα του για τις «Ανοικτές Κοινωνίες». Αλήθεια είναι, όταν διαβάζεις τα κείμενα των υπαλλήλων του Σόρος και την τροτσκιστική – αντιεξουσιαστική προπαγάνδα, έχεις την αίσθηση ότι προέκυψαν από την ίδια δεξαμένη σκέψης!



Ο ρόλος τους …
 

Σήμερα η πατρίδα μας στενάζει υπό μια νέα κατοχή. Ο ελληνικός λαός αυθόρμητα εκδήλωσε τη διάθεσή του να αγωνιστεί με όλη τη ψυχή του για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Και το απέδειξε σε όλα τα μεγάλα συλλαλητήρια, στις πλατείες των Αγανακτισμένων, στις απεργίες, στις συγκεντρώσεις, το κατέθεσε και με την ψήφο του στις εκλογές.

 
Με τις ελληνικές σημαίες στο χέρι κατέβηκαν οι Έλληνες να διαδηλώσουν και το σύνθημα ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τι πιο όμορφο θέαμα αλήθεια;
 

Και όμως, την ώρα που ο λαός πήγαινε στην πλατεία Συντάγματος με ό,τι του είχε απομείνει, τη σημαία και τη δημοκρατία του, θυμάμαι, το είδα με τα μάτια μου, συμμορίες με κοκκινόμαυρα χρώματα, που παρίσταναν τους «αντιεξουσιαστές», να επιτίθενται σε νεαρούς που φώναζαν «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! Αυτό ήταν το «φασιστικό» τους σύνθημα. Αυτό ενόχλησε τα πνευματικά τέκνα του Άγι Στίνα, που κρατώντας ρόπαλα στα χέρια, φώναζαν προς τους Αγανακτισμένους: «Λευτεριά στη Μακεδονία!».

 

Ίσως κάποιοι να θεωρήσουν υπερβολικά αυτά που γράφω ή ακόμα και ότι δεν έγιναν ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο και παραθέτω ένα ενδεικτικό βίντεο από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2011. Οι Αγανακτισμένοι προσπαθούν να μαζευτούν ξανά στο Σύνταγμα. Με τις ελληνικές τους σημαίες και τα συνθήματά τους. Από το κάτω μέρος της πλατείας, μια ομάδα ανήλικων ροπαλοφόρων, με 40ρηδες καθοδηγητές, τους επιτίθεται επειδή κρατούσαν ελληνικές σημαίες και τους αποκαλούν φασίστες. Δείτε από το 1:05 μέχρι 1:20: στο σχετικό βίντεο
 
Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή τις Πλατείες των Αγανακτισμένων, ότι υποκινούνταν από ξένα κέντρα και δεν συμμετείχε.
Ωστόσο, οι «αριστεροί» μεταμοντέρνοι διεθνιστές, οι τροτσκιστές και τα ιδεολογικά τους ξαδελφάκια, οι αντιεξουσιαστές, έβλεπαν στο πρόσωπο του κάθε Έλληνα που κρατούσε ελληνική σημαία και ένα φασίστα. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην δυσαρεστήσει τις τροτσκιστικές συνιστώσες της, έκανε την τυφλή!
 
Οι μόνοι Αριστεροί που υπερασπίστηκαν την ελληνική σημαία στο Σύνταγμα ήταν οι μαοϊκές οργανώσεις ΚΟΕ και Μ-Λ ΚΚΕ και φυσικά το σοσιαλιστικό ΑΚΕΠ!  Ήταν και είναι οι μόνοι από την (εκτός ΚΚΕ) Αριστερά που τολμούσαν και τολμούν να μιλάνε για εθνική ανεξαρτησία και να κρατάνε την ελληνική σημαία στα χέρια τους. Οι άλλοι, οι.. προοδευτικοί και οι… θολοκουλτουριάρηδες είχαν ξαμοληθεί σε κυνήγι ελληνικών μαγισσών!



Αντί για Επίλογο

Αντί για επίλογο θα παραθέσω το σχόλιο ενός φίλου, στο facebook, δημοκράτη σοσιαλιστή, του Θανάση Παπαδημητρίου, που τα εξηγεί όσο καλύτερα δεν γίνεται:

Δυστυχώς για πολλούς που θέλουν να φορούν μπλουζάκι και να λέει «είμαι αριστερός» οι συνέπειες της μακροχρόνιας επιβολής των θέσεων της ΕΣΣΔ για στήριξη με κάθε τρόπο την μάνα του Σοσιαλισμού, με παράλληλα ιδεολογήματα που έριχναν στην πυρά κάθε προσπάθεια εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παραμένουν οδηγώντας σε ιδεολογικά αδιέξοδα.

Η αλληλεγγύη έμεινε σε επίπεδα ατόμων και όχι λαών. Κατά καιρούς ανακάλυπταν τον διεθνισμό αλά καρτ, αλλά ποτέ ως αποτέλεσμα βασικών αρχών που προέρχονταν από αναλύσεις που να ενέταξαν σφαιρικά τις ιδιομορφίες των σχέσεων των λαών.

Συνέπεια μιας σειράς στρεβλώσεων είναι και η στάση σήμερα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να φλερτάρει με την Άγκυρα, να κάνει πλάτες στην επίσκεψη του γκρίζου λύκου στη Θράκη ενώ με μεγάλη ευκολία να στοχοποιεί ως φασίστες έλληνες που διαφοροποιούνται απ αυτούς.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω δυστυχώς ως προοδευτική διανόηση και το χειρότερο είναι όταν συγκρίνεις τα άλματα που έγιναν σ’ αυτό τον τόπο σε ζητήματα που αφορούσαν της κοινωνικές ομάδες πριν 2500 χρόνια…

Η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι βασικό αρχείο της ύπαρξης των κοινωνιών. Σε μια αέναη διαφοροποίηση η μόνη παγκόσμια αρχή που μπορεί να κρατήσει την ανθρωπότητα είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας…

Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι η υπερβολή υπέρ του πλησίον και η καταρράκωση του εγώ, γιατί τότε πάμε στον αντίποδα ως μη αποδοχή της διαφορετικότητας των Ελλήνων.. το να καταλήγουμε με μαθηματική ακρίβεια να έχουμε δήθεν προοδευτικά κόμματα που να κυριαρχούνται από πράξεις μισελληνισμού, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα… καταλήγουμε σε κόμματα μη κόμματα σε κόμματα μπακάλικα…

Η προστασία της ελληνικής κοινωνίας είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση του Χώρου όπου η διανόηση, η οικονομία και εν γένη η Πολιτεία θα μπορούν να διαφυλάξουν αρχές και προοπτικές…

Στέφανος
Μυτιληναίος (και για τις αντιγραφές)




* Το αρχικό άρθρο είναι αρκετά μεγάλο και μετά την εισαγωγή με σημαντικά ζητήματα δικαιωμάτων των Ελλήνων που καταπατώνται, στο πρώτο μέρος του έχει τον ενωτικό λόγο του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, όπου δίνεται έμφαση στον εθνικό χαρακτήρα, μέσα και από την παρουσίαση του "Σχέδιου για μια Λαϊκή Παιδεία" και συνεχίζει με αποκαλύψεις για τον προδοτικό ρόλο των τροτσκιστών την περίοδο 1940 - 44


Το πλήρες άρθρο έχει τίτλο : 
Αυτοί είναι που υποκινούν το ρατσισμό κατά των Ελλήνων
 
και μπορείτε να το διαβάσετε στο  tsantiri  ή στον  logioshermes
 

Για τον προδοτικό ρόλο των τροτσκιστών την ίδια περίοδο υπάρχει επίσης
αναλυτικό άρθρο στο indymedia, χωρισμένο σε δύο μέρη :

Το ίδιο άρθρο - με τίτλο :  "Η Γκεστάπο με Μαρξιστική μάσκα" -
                 υπάρχει και στην anasintaxi

Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η λέξη ρατσιστής
φέρεται να έχει πνευματικό πατέρα τον Τρότσκι (περισσότερα ΕΔΩ )
 

Ανανέωση 17/8/2013 :  Οι δήθεν αντιρατσιστές - ανθρωπιστές που ενώ φώναζαν για την αναγκαιότητα ψήφισης του "αντιρατσιστικού νόμου Ρουπακιώτη" αποσιώπησαν την απόριψή του από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής καθώς εμπεριείχε στοιχεία "Ιδιωνύμου" , του ίδιου νομικού εκτρώματος με το οποίο η Χούντα ασκούσε τις διώξεις εναντίον όσων θεωρούσε αντικαθεστωτικούς.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε  εδώ και να κάνετε και σχετική αναζήτηση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το νομικό έκτρωμα.

Αυτοί είναι οι δήθεν αντιρατσιστές - ανθρωπιστές που τελικά είναι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων και δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους.




Σχετικά άρθρα :


Το "ανθρωπιστικό τυράκι" και το αστυνομοκρατούμενο κράτος - φάκα


Ασύμμετρες απειλές, εμπρησμοί και ... ΔΝΤ

Ο Ηλίας του ΄8 και η ... πουτάνα τύχη






 



πηγή : tsantiri.gr  ή επίσης στο logioshermes            




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου