Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ 7ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ


Για μια ακόμα φορά η συμπαιγνία της τρικομματικής κυβέρνησης
με τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» αποκαλύπτεται.

 
Ο κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε τη στιγμή που από τμήμα της κυβέρνησης επιχειρείται η διαίρεση του ελληνικού λαού σε «δημοκράτες» και «φασίστες», με το κατ’ επίφαση «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, οι πολιτικοί της "αντιπολίτευσης" να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με υγιή επιχειρήματα να αποτρέψουν αυτό το νέο διχασμό.
Αντ’ αυτού, παρατηρούμε ένα παιχνίδι με πάσες του ενός στον άλλον, ένα παιχνίδι εναλλαγής νεροκουβαλητή στον μύλο των αλλοδαπών κέντρων εξουσίας.

Είναι πλέον προφανές, ότι η ΝΔ στην προσπάθειά της να διατηρήσει την εσωτερική της συνοχή και το έρεισμα στην εκλογική της βάση, πέταξε την μπάλα στους συνεταίρους της αντιπολίτευσης, για να συνεχιστεί το παιχνίδι στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Κι εκεί που πλήθαιναν οι αντίθετες φωνές, από πολλούς και διαφορετικούς χώρους για το φίμωμα που επιχειρείται, με πρόσχημα τον «ρατσισμό», η «αντισυστημική» ΧΑ έδωσε πάσα στους συμπαίκτες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για να συνεχίσουν.
Ρολόϊ το πάνε κάθε θέμα, κι εκεί που ο ένας «κολάει» η μπάλα πάει στον επόμενο. Η κλασσική μέθοδος για να φαίνονται όλοι καλοί στον κόσμο τους και προπαντός …  πειθήνιοι στα αφεντικά τους.
 
 
 
Γιάννης Μ.      
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου